EEN AFSPRAAK MAKEN

Maak uw eerste afspraak met onze zorgprofessionals
WAT IS BIOBARICA?

BioBarica is een netwerk van behandelcentra voor hyperbare zuurstoftherapie. Wij gebruiken hyperbare kamers met de nieuwste technologie, goedgekeurd en gecertificeerd door nationale en internationale toezichthoudende instanties op zorggebied.

BIOBARICA IN CIJFERS

%
BEHANDELDE PATIËNTEN
%
SESSIES IN HET AFGELOPEN JAAR
%
ZORGCENTRA
%
LANDEN WAAR BIOBARICA BESCHIKBAAR IS

LAATSTE NIEUWS

VEELGESTELDE VRAGEN

Wie kan de hyperbare behandeling voorschrijven?

De hyperbare therapie moet altijd worden voorgeschreven door een arts. Het kan uw huisarts zijn of de artsen die deel uitmaken van het BioBarica-centrum waar u wordt behandeld. We geven ook ondersteuning aan artsen die meer informatie willen ontvangen over de frequentie, het tijdstip of de duur van de behandeling.

Waarom is de behandeling in deze hyperbare kamers niet claustrofobisch?

Claustrofobie is geen contra-indicatie voor de hyperbare kamer. Deze nieuwe kamers hebben tien ramen die zorgen voor een constante ventilatie, uiteraard oxygenatie, een snel openend en sluitend klepsysteem dat, zelfs in sommige gevallen en indien nodig, door de patiënt kan worden bediend. Hierdoor kunnen we een brede, comfortabele ruimte bieden die het gevoel van claustrofobie aanzienlijk vermindert.

Kan ik met iemand de hyperbare kamer betreden?

Wanneer patiënten met autisme, hersenverlamming of kinderen met PDD worden behandeld, kan een familielid zoals moeder, vader of grootvader de kamer binnengaan met het kind. In de kamer kan het kind worden vermaakt met apparaten zoals tablets of muziek.

Wat Onze Patiënten Zeggen